Udruga Škare i kist iz Osijeka je osnovana u cilju promicanja kreativnosti članova udruge i ostalih građana. Udruga organizira radionice kreativnih tehnika, predstavlja radove svojih članova, te organizira prodaju radova članova putem bloga.



četvrtak, 16. prosinca 2010.

PRVA SKUPŠTINA UDRUGE

Krenuli smo sa radom. U ponedjeljak je održana prva skupština udruge Škare i kist.  Ispričavam se svima koji su htjeli doći, a nisu mogli jer sam prekasno stavila obavijest na blog. Iskupit ću se slijedećom prilikom. Ovako je to izgledalo na samoj skupštini.



 Plaćena je i prva članarina.
 Ovo je prva zajednička fotografija članova Udruge. Mislim da će nas na slijedećoj zajedničkoj fotografiji biti toliko da nećemo stati svi u kadar.
 Radi velike hladnoće tog dana, nekoliko članica koje nisu mogle doći, javilo se telefonom sa lijepim željama za početak rada. Lijepe želje su došle i napismeno.
Nakon službenog dijela smo se družile, popile kavu i porazgovarale o planovima za rad Udruge. Sve koji se žele učlaniti u Udrugu, pozivam da dođu u uredovno vrijeme Udruge ( napisano je s lijeve strane posta ).
Ugodan dan želi vam Jasminka.
p.s. cijeli događaj je fotografirala članica Udruge Kristinka Baglama.

1 komentar:

  1. Puno kreativnih ideja, ugodnih druženja i uspješnu Novu!
    Ne mogu doci na vaše sastanke, ali ću vas gledati na blogu.

    OdgovoriIzbriši